Om Ung i Lidköping

Ung i Lidköping ger dig mellan 13-29 år möjlighet till en aktiv fritid genom schyssta mötesplatser, olika event och aktiviteter.

Ungdomslotsar

Ungdomslotsarna arbetar för alla ungas möjlighet till en meningsfull fritid. Vi finns på vårt kontor i badhuset, på fritidsgårdar, bibliotek, Ung Arena, i skolor eller ett trevligt café.

Följ oss på sociala medier

Facebook Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.
Instagram Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Mötesplatser för unga

Ung i Lidköpings mötesplatser är du som ung med och skapar en fritid på dina villkor, utifrån dina intressen och idéer och det som får dig att må bra.
Det spelar ingen roll vilken religion, könsidentitet, sexuell läggning, etnicitet eller funktionsförmåga du har. Personalen på fritidsgården jobbar aktivt för att tillgodose just dina intressen och behov. Hos oss är ALLA välkomna!

Ung i Lidköping har en digitala mötesplats på Discord Länk till annan webbplats.. Där finns det olika rum beroende på vilken aktivitet som genomförs.

Kontakt

Ta kontakt med oss via våra sociala medier, ring oss eller maila till ungilidkoping@lidkoping.se

Kontakt

Anna Gunnarsson

Tel: 0510-771149

E-post: Anna.Gunnarsson2@lidkoping.se

Hjälpte informationen på den här sidan dig?

Tack för ditt svar!

Hur nöjd är du med sidans innehåll?Hur nöjd är du med sidans innehåll?

Din kommentar blir en allmän handling och kan komma att läsas av andra. Undvik att skicka in känsliga personuppgifter. Vi hanterar alla eventuella personuppgifter enligt GDPR.

Observera att vi inte besvarar frågor om kommunens verksamheter denna väg. Här tar vi endast emot synpunkter på aktuell webbsida du besöker. Frågor om våra verksamheter hänvisas till vår e-tjänst Tyck till om kommunen.

Tack för ditt svar!

Hur nöjd är du med sidans innehåll?


Kan du utveckla ditt svar lite mer?

Vi vill gärna att du förklarar vad du saknar eller vad som inte stämmer för att vi skall kunna blir bättre på att ge dig korrekt information. Din kommentar blir en allmän handling och kan komma att läsas av andra. Undvik att skicka in känsliga personuppgifter. Vi hanterar alla eventuella personuppgifter enligt GDPR.

Observera att vi inte besvarar frågor om kommunens verksamheter denna väg. Här tar vi endast emot synpunkter på aktuell webbsida du besöker. Frågor om våra verksamheter hänvisas till vår e-tjänst Tyck till om kommunen.

Får vi kontakta dig (frivilligt)?

Skriv in den e-postadress vi kan nå dig på. Vi kontaktar dig enbart om vi behöver ställa kompletterande frågor rörande din feedback ovan.

Har du synpunkter på service och tjänster?

Läs om hur du lämnar synpunkter på kommunens service och tjänster.

Informationen skickas...

Tack för att du hjälper oss att göra kommunens webbplats bättre!

Publicerad:

Senast uppdaterad: