Energi- och klimatrådgivning

Kommunens energi- och klimatrådgivning ger kostnadsfri och opartisk rådgivning till företag, organisationer och privatpersoner.

Detta kan vi hjälpa dig med

  • Råd och idéer om lämpliga åtgärder genom vår kunskap inom energi- och klimatområdet, t.ex solenergi, elfordon och laddning.
  • Du som ska bygga nytt, bygga ut eller renovera kan tjäna på att höra av dig vid projekteringen så att du får ett energieffektivt boende för framtiden.

Företag och energiarbete

Som företagare kan du få hjälp att starta upp ditt energiarbete. Vi gör en nulägesanalys och utifrån den ger vi förslag på förbättringar och diskuterar hur ni kan gå vidare. Det finns nästan alltid stora vinster att göra både ekonomiskt och miljömässigt. All energibesparing behöver inte innebära investeringar. Injustering, tidsanpassning och beteendefrågor är gratis.

Det finns en mängd stöd att söka för energi- och klimatåtgärder, både lokala och nationella. Kontakta oss för mer information.

Energimyndighetens nationella webbplats

På energimyndighetens och kommunernas gemensamma webbplats hittar du all information du behöver om energieffektivisering.

Energi- och klimatrådgivningen (energiochklimatradgivningen.se)

 

Kontaktinformation

För att komma i kontakt med oss angående ett specifikt ärende, använd i första hand vår e-tjänst. Har du inte möjlighet att använda e-tjänsten kan du prova att nå oss via e-post eller telefon.

Energirådgivningen är ett samarbete mellan kommunerna Essunga, Grästorp, Götene, Lidköping, Skara och Vara.

E-tjänst: Kontaktansökan om energirådgivning

E-post: ekr@skara.se
Kontaktcenter: 0511-320 000

Håll dig uppdaterad

Du kan följa oss i våra sociala medier, på kontot för energi- och klimatrådgivning Västra Skaraborg.
Facebook
Instagram

Mer information

Hjälpte informationen på den här sidan dig?

Tack för ditt svar!

Hur nöjd är du med sidans innehåll?Hur nöjd är du med sidans innehåll?

Din kommentar blir en allmän handling och kan komma att läsas av andra. Undvik att skicka in känsliga personuppgifter. Vi hanterar alla eventuella personuppgifter enligt GDPR.

Observera att vi inte besvarar frågor om kommunens verksamheter denna väg. Här tar vi endast emot synpunkter på aktuell webbsida du besöker. Frågor om våra verksamheter hänvisas till vår e-tjänst Tyck till om kommunen.

Tack för ditt svar!

Hur nöjd är du med sidans innehåll?


Kan du utveckla ditt svar lite mer?

Vi vill gärna att du förklarar vad du saknar eller vad som inte stämmer för att vi skall kunna blir bättre på att ge dig korrekt information. Din kommentar blir en allmän handling och kan komma att läsas av andra. Undvik att skicka in känsliga personuppgifter. Vi hanterar alla eventuella personuppgifter enligt GDPR.

Observera att vi inte besvarar frågor om kommunens verksamheter denna väg. Här tar vi endast emot synpunkter på aktuell webbsida du besöker. Frågor om våra verksamheter hänvisas till vår e-tjänst Tyck till om kommunen.

Får vi kontakta dig (frivilligt)?

Skriv in den e-postadress vi kan nå dig på. Vi kontaktar dig enbart om vi behöver ställa kompletterande frågor rörande din feedback ovan.

Har du synpunkter på service och tjänster?

Läs om hur du lämnar synpunkter på kommunens service och tjänster.

Informationen skickas...

Tack för att du hjälper oss att göra kommunens webbplats bättre!

Publicerad:

Senast uppdaterad:

Sidansvarig: samhalle@lidkoping.se