Fritidsbanken

Fritidsbanken är som ett bibliotek fast med sport- och fritidsprylar. Här kan man låna utrustning för en aktiv fritid. Utlåningstiden är 14 dagar. Det är en möjlighet för alla Lidköpingsbor att testa olika fritidsaktiviteter. Utrustningen som lånas ut har skänkts av allmänheten.

Fritidsbanken - alla får låna, allt är gratis!

Vill du prova på en aktivitet som du inte gjort förut? Till exempel innebandy, innan du köper en egen innebandyklubba. Eller vill du åka skridskor på allmänhetens åkning, men har inga egna skridskor? Får du och dina kompisar lust att spela badminton ute på gräsmattan?

Det ska uppmuntra till spontanidrott och fritidsaktiviteter

Syftet med Fritidsbanken är att uppmuntra människor till spontanaktiviteter och samtidigt bidra till en mer hållbar miljö genom att ta till vara på prylar som andra kan ha nytta av.

Lämna saker du inte använder till Fritidsbanken

Har du hela fritidsprylar liggandes i ditt förråd eller garage och inte använder dem kan du lämna dem till Fritidsbanken. Det kan till exempel vara en rockring, fotboll, innebandyklubba eller badmintonracket, styltor och krocketspel.

Kontakta Fritidsbanken

Vill du komma i kontakt med Fritidsbanken mejlar du till fritidsbanken@lidkoping.se

Adress: Framnäsvägen 2, Lidköping

Hjälpte informationen på den här sidan dig?

Tack för ditt svar!

Hur nöjd är du med sidans innehåll?Hur nöjd är du med sidans innehåll?

Din kommentar blir en allmän handling och kan komma att läsas av andra. Undvik att skicka in känsliga personuppgifter. Vi hanterar alla eventuella personuppgifter enligt GDPR.

Observera att vi inte besvarar frågor om kommunens verksamheter denna väg. Här tar vi endast emot synpunkter på aktuell webbsida du besöker. Frågor om våra verksamheter hänvisas till vår e-tjänst Tyck till om kommunen.

Tack för ditt svar!

Hur nöjd är du med sidans innehåll?


Kan du utveckla ditt svar lite mer?

Vi vill gärna att du förklarar vad du saknar eller vad som inte stämmer för att vi skall kunna blir bättre på att ge dig korrekt information. Din kommentar blir en allmän handling och kan komma att läsas av andra. Undvik att skicka in känsliga personuppgifter. Vi hanterar alla eventuella personuppgifter enligt GDPR.

Observera att vi inte besvarar frågor om kommunens verksamheter denna väg. Här tar vi endast emot synpunkter på aktuell webbsida du besöker. Frågor om våra verksamheter hänvisas till vår e-tjänst Tyck till om kommunen.

Får vi kontakta dig (frivilligt)?

Skriv in den e-postadress vi kan nå dig på. Vi kontaktar dig enbart om vi behöver ställa kompletterande frågor rörande din feedback ovan.

Har du synpunkter på service och tjänster?

Läs om hur du lämnar synpunkter på kommunens service och tjänster.

Informationen skickas...

Tack för att du hjälper oss att göra kommunens webbplats bättre!

Publicerad:

Senast uppdaterad:

Sidansvarig: bildning@edu.lidkoping.se