Söker du en trygg anställning?

Det får du hos oss

Vi bygger samhället. Vi får allt att fungera. Vi jobbar för Lidköpingsbornas bästa. Vi har Sveriges viktigaste jobb.

Tillsammans skapar vi välbefinnande för våra invånare, brukare och kunder samtidigt som du ska kunna känna dig trygg som anställd. Det är du hos oss. Lidköpings kommun är en bra plats att starta din arbetsbana på.

En trygg anställning

Ett jobb i Lidköpings kommun betyder en trygg anställning i en stabil kommun. Här finns det goda möjligheter att utvecklas inom ditt yrke. Vi jobbar dessutom mycket med arbetsmiljö och friskvård för våra anställda. Vi strävar efter att Lidköping ska vara en välkomnande och hållbar kommun. Vårt uppdrag är att jobba för Lidköpingsbornas bästa.

När du jobbar i Lidköpings kommun får du:

 • Tjänstepension
 • Grupplivförsäkring, sjukförsäkring, arbetsskadeförsäkring
 • Utökad semester i förhållande till semesterlagen och förskottssemester
 • Möjlighet till semesterväxling
 • Föräldrapenningstillägg
 • Företagshälsovård
 • Omställningsförsäkring
 • Löneväxling
 • Möjlighet att växla sparade semesterdagar mot tjänstepension
 • Friskvård och förebyggande hälsoarbete
 • Rökfri arbetstid
 • En aktiv fritidsklubb för alla medarbetare
 • En gemenskap med bra chefer och goda arbetskamrater

Kollektivavtal

I denna broschyr Pdf, 2.1 MB. kan du läsa om de viktigaste förmånerna som finns i kollektivavtalen som tecknats mellan Sveriges Kommuner och Regioner och de fackliga organisationerna för att medarbetarna ska ha ett bra och förmånligt arbetsliv.

Det handlar bland annat om semester, lön och ersättningar, föräldraledighet, försäkringar, kompetensutveckling och pension.

Broschyren vänder sig i första hand till anställda i kommuner och regioner.

Lidköpings kommun som arbetsgivare

I Lidköpings kommuns organisation finns drygt 5000 anställda. Dessa personer arbetar inom olika välfärdsyrken, som till exempel lärare, undersköterskor, lokalvårdare, kockar och anläggningsarbetare. Det är personal som bidrar till att Lidköping fungerar och som ger service året om till dem som behöver det.

Står du, eller någon i din närhet, inför ett framtida yrkesval? Eller funderar du på att byta jobb, eller är precis färdigutbildad i skolan? Vi har alltid behov av personer som vill jobba med att bidra till en bättre vardag för våra Lidköpingsbor.

Hjälpte informationen på den här sidan dig?

Tack för ditt svar!

Hur nöjd är du med sidans innehåll?Hur nöjd är du med sidans innehåll?

Din kommentar blir en allmän handling och kan komma att läsas av andra. Undvik att skicka in känsliga personuppgifter. Vi hanterar alla eventuella personuppgifter enligt GDPR.

Observera att vi inte besvarar frågor om kommunens verksamheter denna väg. Här tar vi endast emot synpunkter på aktuell webbsida du besöker. Frågor om våra verksamheter hänvisas till vår e-tjänst Tyck till om kommunen.

Tack för ditt svar!

Hur nöjd är du med sidans innehåll?


Kan du utveckla ditt svar lite mer?

Vi vill gärna att du förklarar vad du saknar eller vad som inte stämmer för att vi skall kunna blir bättre på att ge dig korrekt information. Din kommentar blir en allmän handling och kan komma att läsas av andra. Undvik att skicka in känsliga personuppgifter. Vi hanterar alla eventuella personuppgifter enligt GDPR.

Observera att vi inte besvarar frågor om kommunens verksamheter denna väg. Här tar vi endast emot synpunkter på aktuell webbsida du besöker. Frågor om våra verksamheter hänvisas till vår e-tjänst Tyck till om kommunen.

Får vi kontakta dig (frivilligt)?

Skriv in den e-postadress vi kan nå dig på. Vi kontaktar dig enbart om vi behöver ställa kompletterande frågor rörande din feedback ovan.

Har du synpunkter på service och tjänster?

Läs om hur du lämnar synpunkter på kommunens service och tjänster.

Informationen skickas...

Tack för att du hjälper oss att göra kommunens webbplats bättre!

Publicerad:

Senast uppdaterad:

 

Sidansvarig: kommunstyrelsensverksamheter@lidkoping.se