Välkommen att ansöka om att etablera laddplatser för elbil i Lidköping

Det blir allt fler laddbara bilar i vårt samhälle och även i Lidköping. Vi söker nu företag som vill installera och driva laddstationer på kommunal mark.

Ansökan

Företaget ska bland annat stå för finansiering, etablera anläggningen, drift och underhåll av anläggningen.

Kommunen ansvarar för lokala trafikföreskrifter och att de är korrekt utmärkta. Kommunen ansvarar för drift och underhåll av parkeringsytan såsom snöröjning, städning, parkeringsövervakning med mera.

Kommunens utvärdering av insänd intresseanmälan sker löpande och anläggare får besked så snart som detta skett.

Kommunen arbetar med att ta fram nya underlag för etablering av laddinfrastruktur, när detta är klart kommer det att publiceras här

Kontakt

Björn Stomberg

Titel: Fordonsstrateg

Tel: 0510776657

E-post: Bjorn.Stomberg@lidkoping.se

Hjälpte informationen på den här sidan dig?

Tack för ditt svar!

Hur nöjd är du med sidans innehåll?Hur nöjd är du med sidans innehåll?

Din kommentar blir en allmän handling och kan komma att läsas av andra. Undvik att skicka in känsliga personuppgifter. Vi hanterar alla eventuella personuppgifter enligt GDPR.

Observera att vi inte besvarar frågor om kommunens verksamheter denna väg. Här tar vi endast emot synpunkter på aktuell webbsida du besöker. Frågor om våra verksamheter hänvisas till vår e-tjänst Tyck till om kommunen.

Tack för ditt svar!

Hur nöjd är du med sidans innehåll?


Kan du utveckla ditt svar lite mer?

Vi vill gärna att du förklarar vad du saknar eller vad som inte stämmer för att vi skall kunna blir bättre på att ge dig korrekt information. Din kommentar blir en allmän handling och kan komma att läsas av andra. Undvik att skicka in känsliga personuppgifter. Vi hanterar alla eventuella personuppgifter enligt GDPR.

Observera att vi inte besvarar frågor om kommunens verksamheter denna väg. Här tar vi endast emot synpunkter på aktuell webbsida du besöker. Frågor om våra verksamheter hänvisas till vår e-tjänst Tyck till om kommunen.

Får vi kontakta dig (frivilligt)?

Skriv in den e-postadress vi kan nå dig på. Vi kontaktar dig enbart om vi behöver ställa kompletterande frågor rörande din feedback ovan.

Har du synpunkter på service och tjänster?

Läs om hur du lämnar synpunkter på kommunens service och tjänster.

Informationen skickas...

Tack för att du hjälper oss att göra kommunens webbplats bättre!

Publicerad:

Senast uppdaterad:

 

Sidansvarig: